lilleman e sjuk

I lördags va vi på lekland med brossan o hans kids, syrran o hennes tjej, de va trevligt men fyyyy fad snabba ungar e =)
När vi kom hem så klippte vi adrian : / alla hans lockar e nu borta... han e ju självklart fiiiinast i hela världern o ser nu ut som en liten pojke men de var verkligen ångest att inte få burra in fingrarna i hans underbara lockar.. nu slipper han dock bli så ledsen o ha så ont när vi kammar honom, inte ens spraw balsam hjälpte så vi var ju tvugna. En vacker lock är ju självklard sparad =)

I söndags började lilleman bli dålig igen, efter varit på dagis endast en vecka.
Adnan vabbade och tog honom till vc, de visade sig han hade halsfluss ( igen ) streprokocker och ett annat virus som tydligen kunde gå ner i bronker men då vi kommit in så fort så fick han pencilin direkt.
Han har fram tills idag varit helt slut, inte ätit något ( vilket han fortfarande inte gör ) men dricker lite velling o har idag ätit jordgubbar.
Även första dagen idag som han e feber fri UNDERBART ... nu hoppas vi han e lika frisk i morgon så han kan få åka till farmor o hela familjen som både saknar honom o som han oxå saknar.
 
på måndag e de ju dax för dagis igen för adrian och för min del e de dax för UL, och om lille knodden inte kniper så hoppas jag på att få veta vad de blir.. flicka ..pojke.. =) 
Mormor ska förlja med mig, hoon va jätte glad o de ska bli trevligt att få gå ut o ta en fika med henne o kanske köpa dom första bebiskläderna =)

Jumskarna och blygbenet värker som fan... viste inte vad de va utan sökte på nätet om de nu kunde ha med grav att göra.. foglossning wtf trodde ja satt ute på höfterna.. well ja hoppas inte de blir värre just nu så överlever man smärtan.. vi får väl se.

Nu ska ja ta min underbaring som sitter o leker med bilarna i badkaret med papps

Old pic på Adrian ( underbar heheheh )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0