En underbar dag

solen skiner och idag ska vi hämta hem mormor från en 2 månaders lång sjukhus vistelse UNDERBART <3
Hon fyllde år förra veckan 83 år men ung som 20.
Mamma Adrian och jag var och hälsade på henne, så skönt att få träffa henne och krama om hon.

Tiden som gått har jag spenderat med Nettan och hennes underbara kids =) Adrian har ju sin kompis Philip att leka med och de gillar han.
Vi har varit här hemma och myst om dagarna me småttingarna, i helgen var vi även på Andy´s =) så roligt de va och adrian lekte bland bollarna =) happy kid.

En hyllning till dig Anneli som fått er lilla Joel =) Grattis miljoner gånger om, en helt underbart söt kille.

Åter till allt som hänt, Adrian fick en El motorcykel av pappa, hahah han tyckte han kunde köra den om ett par månader =) optimist, den e ju för 2-5 år hahaha men adrian gillar sitta på den och trycka på knapparna i alla fall.

Vi handlade lite på ikea i helgen, me alla kidsen nettan och fredde, blev en ny matta två små storarumsbord då de vi hade var för högt när adrian satt i sin stol och körde under bordet =) Även en söt nallevovve till drutten =) sötaste bulldogen =) de finns lite likheter hehe

Många som e gravida närmst att föda ligger caroline och becca =) carro me BF 17 April och becca med BF den 3 maj. Vem hinner först tro. Becca väntar en pojke, vad carro får vet inte ens hon själv, men ja har gissat på en pojke =) vi får helt enkelt vänta och se =)

Just nu e nettan och kör sin mamma till tandis, jag e bebis vakt åt hennes lille som sött ligger och snarkar i vagnen, Casper sitter fint i soffan och kolla på sin ÄLSKADE Bee movie =) Adrian sitte ri sin Matstol här brevid och kollar på samma film =) själv sitter ja ju här =P så än så länge lugnt =)

I helgen så e Nettis barnledig så då ska vi leka vuxen lekar hehe va nu de innebär =)

Jag uppdaterar senare med nya bilder och hyss =)






RSS 2.0