Väntar och väntar

då ja under veckan fått ett par sms där ja blir beskylld för att uppdatera min blogg dåligt fick ja rycka mig själv i örat  och göra de nu.
Nej bebis har inte kommit, han ligger ännu vakumförpackad i min livmoderhinna, varm skönt mörkt vaggande och mat 24/7, UNDRAR varför han inte kommer ut,
Detta har vi testat 
 
* Sex
* stark mat
* Varm dusch
* springa trappor

SÅ nu har vi konsterat att Adrian inte kommer dyka upp fråns han är 15 år, Grattis min son på din 15 års dag.
och vårt sms till nära och kära kommer lyda, äntligen har han kommit, 189 cm lång, 80 kg, rosiga kinder och mycke hår  =)  det blev en så kallad minnesväd och svår förlossning  =) hahah hjälp.

Nä skämt och sido, hade jag haft det som honom hade jag inte heller velat komma ut, men vi får se vad som händer,

I söndags var vi på saxtormsjöar och hade de trevligt  allihopa, mamma, denice, matilda, brossan, becca, nova jag adnan och doggsen,

I veckan har de blivit små ärenden
men i onsdags och idag har det varit full gång, hela onsdagen så städade jag och borrade upp hylla i köket, satte om tavlor och åkte och handlade saker att göra mys me, stolsdynor, ljus o massa annat, matilda min dagliga rymling var sjölvklart där vi min sida och vi fick de otroligt fint, från kl halv 9- kl 18 höllt de igång, Kl 19 kom adnans små syskon, nermin nesrin och ali, trevligt att träffa dom som vanligt,

Idag torsdag har ja varit ute och storhandlat med matilda från kl halv 10 till kl 16 =) två långa dagar i sträcka och som vanligt så avslutas den med en underbar fotmassage av älsklingen
(underbart me fossemassage fast mina fötter inte ser ut som fötter mer, jag som alltid haft små söta fossingar har nu ett ben me 5 tår på säger matilda =) och de stämmer, kommer visa gravid o efter bilder senare när man blivit sig själv igen ( om man nu blir de)
Men tack älsk för du tar på mina "fötter" och ger mig sköna stunder =)

ÄLsk o jag har gjort gipsmage med ju, den blev skit bra, den skall målas i babyblått och jag ska sätta fina bokstäver där de skall stå Adrian.

I lördags sammlades hela familjen oxå, även mormor kom till oss, Det var ju mammas födelsedag, vi hade alla en trevlig dag och för första året blev nog mamma verkligen nöjd med de hon fick ( utan att ens ha behövt önska sig de )
brossan matilda o denice stod för påkomandet av presenterna detta året vilket säkert var därför hon gillade dom =)
Grattis igen mammsis,.
och mumms vilken god tårta du bakade. yam yam

Nu ska jag mysa i soffan me min groda, tack och hej. Och ja lovar skriva sms när drutten kommit.

 Älsk o siss leker på sandslottet i saxtorp

 Novafisen me pappsen o mammsen

 Mammis och Älsk var grillmästare

 Inplastad som en överbliven Fläskfile
V 39

 Färdig gipsad

 Älsklingen suderar sitt vackra jobbb,.
Daaaaamn vilket bra team vi e. Älskar dig

Resultatet på dagen då jag och matilda var uttråkade, stackars doggar

Så här blev de den dagen då alla hade saker att göra utom matilda och jag.

Snart

Snart e de dax för den stora dagen, hoppas inte jag går över tiden bara, men om alla har rätt så kommer han tidigare.
Ca en vecka kvar =)
Idag var ja på mitt gammla jobb en sak som ja vill ha fixat på bilen så ska lämna in den på onsdag.

Idag har drutten lyssnat på musik, både på mozart och på lite rnb, tror han hade svårt för takten på mozart men breakade loss till Flo rida =)

De e dax för bingen för oss alla men tänkte uppdatera me några bilder.
Natti natti




Lördag-Söndag

Ja då har ytterligare en helg promeneratförbi, tänk så fort dom två dagarna går.
Svärföräldrarna kom hem ifredags från en månads semester och vi åkte dit ett par timmar för att säga hej, vi fick nya chai glas, fat skedar, chai och två paket Napolitanke, jag fick dess utom en kaffekopp från Cilek .

Fick tre jätte fina armband och ett jätte fint halsband av kadrie tack så mycket för dom fina presenterna.

I lördags hade vi en skön dag ute i saxtrorpssjöar jag adnan och matilda, denice var sjuk och fick tyvärr stanna hemma,
Hehe första gången i "bikini" där de fanns andra människor, men fy fan va de va skönt att badda sig lite, hundarna hade de ju as ball, springa lösa på stora fält och kunna bada hela dagen, well alla utom malte badade, han fick vi tvinga i så han inte skulle vara för varm..
Disel lyssnade med arslet och i ställt för att stanna när han fick komandot stanna så sprang han o han skar mig rätt över smalbenet me ett fiber snöre med andra ord brännde upp ett sår på 10 cm som idag måndag värker så mycke enda in i benet att ja inte kan belasta de helt. SÅ GLAD JA BLEV PÅ HONOM.
Malt lyssnade som alltid HAHA o sprang glatt till alla andra hundar för att leka, tur man har en snäll hund, men alla andra e inte så snälla dock så ska de pussas o nosa röv endå. Nala lyssnade som vanligt oavsett så vet man att hon kna svara för sig och att honkommernär  man kallar,

På kvällen käkade vi middag hos älsk föräldrar som vanligt en dag under helgen, Cufte yam yam.

Då hundarna intevarit så roliga på lördagen då vi var o badade bestämde vi oss för att ha en dag för oss själva DE BEHÖVDES, vi vart och promenerade i Jakriborg åt en glass och hade mys, Dock så finns våra dumma vovvar i tankarna hela tiden och kunde ju självklart inte gå låttlösa, vi köpte nya fina längre koppel till dom, grisöron och sen fick dom springa på gården o mysa när i grilla.  Dom e ju trots allt så goa.

Kvälleen tillbringade vi i duschen, soffan till en film och sedan bingen.
Lite bilder från helgen nedanför.
Haj haj


 Tidig Morgon för saxtorpssjöar

 Nala o Disel i vattnet, Malte skuttar mot kanten

 Voffisarna simmar efter bollen ja kastade

Fint i Jakriborg

 Älskar min Fis

 Mouahah litet huvud vs STOR mage

 Vecka 37, snart kommer drutten


Sedan Senast

Lite klumpigt börjar de bli, dock så fortsätter ja springa runder, sedan sisst har ja tagit tåget med mamma o mormor till simrishamn, promenerat o myst i de fina vädret o njutit vid havet,

Ja o mamma tog tåget till helsinborg o sen båten över till helsingör o hade en trevlig dag där, köpte med öl till grabben min.¨
Sen så har man ju massa saker att göra klart här hemma o handla hem så ute o ränner större delarna av dagarna o de e ju skönt, idag vart vi dock endast på stora coop tofta, Öb och netto, och me hundarna i gården o lekte klart.

Syrran o brossan o deras resp har kommit tillbaka, så skönt att ha dom nära igen =) tyvärr e syrran dållig men hoppas de blir bättre snart.
Nova fisen fyller två år på måndag, så fort tiden gått. Hon får en Hello kitty elbil brossan visa över nätet så coolt =)

Jag bara krymper o blir mindre, snart obefintlig HAHA
Trivs me graviditeten, dock e nätterna jobbigare men inatt var ja bara uppe 3 gånger så de va skönt att få sova lite mer,
antingen e man kissig, eller halsbränna, har hittat en ställning som gör de lite lätare att komma upp ur sängen HAHAHAH ja e rund o en mjuk låg säng ha ha inte de lättaste.
Vissa små saker gör att man längtar, men jag är glad att jag haft en så lätt o bra graviditet  och hoppas denna korta tiden som är kvar går lika bra, och förlossningen =)

HAhahahah köpte förberedseelse oljan från WELEDA idag får väl se om de gör någon nytta =) lite sent börjat kanske men bättre sent än aldrig om de fungerar.

Här kommer lite bilder för de senaste tiden.

 V 35

 På väg till Ullared

 Alla Mina Älsklingar

 Min tröttfis








RSS 2.0