Kärlek

Tiden går fort när man mår och har de bra, saknade efter kvällen spenderad tillsammans alla tre som en familj e underbar, att se grabbarna mysa i soffan, leka och bara ha de skönt e de vackraste.

Vi har framkallat så fina bilder med hjälp av denice och matilda har dom blivit kanon och jag längtar tills nästa bunke kort kommer i brevlådan i slutet av veckan.

Matilda åkte till sunsvall i morse, så voyvoy o ja vart ute och handlade på willys och sen en runda ner till hungården, handlat en supris ( som adnans familj säger) till adnan, han jobbar o jobbar o ja handla =) måste visa min uppskattning för han gör så vi har de så bra.

Lill killen sov från kl 23---06.45 heeeeeeelt otroligt =) då slog han upp dom vackra ögonen log med världens underbaraste läppar och släppte sig en såån meeeeeeeeeeeeega brakare =) kan man göra annat v vara lycklig, doften fyllde sovrummet och mina ögon tårades en aning, jag älskar dig mamma byt min blöja =)
Jag skulle aldrig vilja byta mot något i hela världen och jag är lycklig över att få vakna med honom många många dagartill ( sen vill han nog sova själv ) men hellst inte om ja får välja.

Den som aldrig vaknat upp tillsammans med de som luktar godast, som är så lent oh mjukt och som kan få en att känna sig som den mest lyckliga i hela världen kan nog aldrig förstå, jag vet att jag inte förstod innan jag fick mi ängel, men jag kan garantera att de e det dyrbaraste och underbaraste som finns.

idag ska  jag på möte tillsammans med andra i huset ang hyreshöjningen med hyresgästföreninge som medlare, får se hur de går.

Grattis Nermin till körkortet 091027 grymt bra gjort.

Nu ska jag och drutten baka vitostbullar ett recept från Nese, super goda, får se om jag får dom lika goda som henne.

lägger in lite nya bilder på pussgurkan.

Min NakenFis

Mitt Hjärta

 Hihi Lika Som Bär =)

Min Lilli KnubbSäl

kärlek///
Mamma Muu


Mina Finaste Pågar

Världens finaste killar










Älskar Er
Mamma Muuu


Vilken härlig vecka

Även om man e trött och går på knäna i mellanåt så kan man inte vara mer än så glad o lycklig när man ser lillfisen skratta.
 Min glada lilla pojke, ett riktigt charmtroll.
 


















tack o hej
Mamma Muu


Vardags Mys

Då är lillen nästan frisk, lite snuva kvar som e lite jobbig på kvällen och morgonen men annars bättre, adnan e fullt frisk HAHAHAHA  ja så frisk han kan bli =P
Vi har varit ute och handlat förra veckan och i helgen, massa nya kläder till mig, skor/stövlar, nya mobiltelefoner och bytat till 3, skulle köpa nytt storarums bord då ja inte gillar detta men hittade inget på ikea, ska kolla någon annan gång.
Handlat hundkamm till ´nala då hon fäller så mycke, 500 spänn, sinnes, hoppas den fungerar, och en ny hundsäng somalla får plats i tillsammans så slipper dom trängas som innan då dom vägrar sova var för sig.
Handlat massa småsaker med.

något jag vill ha e en stor svart mössa med vantar o halsduk, ny jacka och lite annat som plånbok osv men när ja e ute och letar så hittar ja inget =( adrian ger en inte alltid hur mycke tid som helst att handla heller =) stannar vagnen skriker han heheh.

Hittade ett par över snygga jeans idag på next, men att lägga nästan 900 på ett par jeans som man kanske kan använda max en månad känns inte så jävla nödvändigt, då kan ja i stället handla massa till min kung.


Idag var ja matilda och adrian på Entre, handlade överraskning till min stora kärlek, han förtjänar finfina saker med ju, sleepover och skjorta, så snyggt de kommer bli.

Min lilla pojk har vuxit, daaamn de går fort mouhahah han gick upp från 4275 till 4845 på en vecka, hehehe min lilla bulle, han e nog uppe i 5 kg nu.

Idag ska vi till min mormor hela familjen, har världens finaste foto på när mormor och adrian håller varandra i handen, lägger in den nedan.

Nu ska jag fortsätta laga mat innan de e dax att vara mattant till den lilla

tack o hej
Mamma Muuu

 Gammal och ung

 Sover så sött

 Glader

 Drutten


RSS 2.0