Jul Bilder

Syrran har fixat iordning några bilder.

















Från oss alla, till er alla
En riktigt GOD JUL haha
puss mamma muu


Julafton

Julafton var lika underbarsom vanligt, men trevligt folk och god mat.

på morgonen var de upp, ut med hundarna, käka en macka, amma och iväg me bubblan för att fixa de sista på Entre, ett halband med en ängel och en tunika till mamma, så fint så fint så.
Tog en stor kaffe latte me vanilj mumma så niiiiice de va.
hem snabbt duscha och göra sig klar för att sedan börja fira.
Julen firades med Mormor, mamma, dan, becca, brossan, adnan, jag, kevin, denice, nova och adrian.
Vi kollade lite på kalle anka och hade en trevlig stämning innan de var dax att sätta sig till bords.

Ett tag efter maten kom tomten till nova, brossan hade klätt ut sig hahahha, nova förstod inget och knapt viheller då tomtefan börja snacka norrländska hehehehe väl inövat =)
Nova ficken kista med ja vet inte hurmånga delarkläder smycken osv som tillhörde alla sessorna, tornrosa, askungen snövit osv, så otroligt fint, massa andra saker blev de med, Allt medHello Kitty e ju bara ett måste.

Vi som inte längre e små barn fick roa oss efter kaffet, JULKLAPPSSPELET så jävla ball,
som vanligt fastnar alla för samma paket och alla jagar efter de, detta året hade mamma även bakat sina berömda chokladkakor som tar 14 timmar att baka och lagt i två av paketen ( dencice och mickes favva kakor)
väl uppe i spelet åkte de som alla trodde var kakorna framo tillbaka mellan oss allihopa.
Paketet slutade hos kevin, väl där i ligger världens fulaste råtta ( nån nalle sak) som såg ut att komma från tippen, så otroligt ful var den =) men roligt hade vi, som alltid, mer i paket fanns de som alltid några choklad kartonger,  en led lampa, klädes avluddare (som jag fick fan bästa uppfinningen ever) ljushållare buddah överfin, glasskål med flytljus, smyckeskrin och massa andra saker, många totalt onödiga som alltid, men just de som gör de helaså charmigt.
Kvällen fortsatte och detta blev ytterligare en kväll att minnas

Tack för en underbar julafton som alltid.

Nu blir de sängen för min del
Puss puss
//Mamma Muuu
(bilder från kvällen)


 drutt på bordet

Glada gänget

Nova e prinsessan

Adrians första möte med Tomten


Mormors älskling

Mosters Monster

 Morbrors Buddah

Kärleksfulla grabbar


kusinerna

Härom dagen var nova på besök och sov över hos min mamma, novas farmor som hon e så glad för att säga =)
det var som vanligt roligt att få passanova en stund tillsammans med denice.
Adrian hade tid för vac, nova jag denice och adrian skulle gå dit tillsammans men vi hade ingen vagn till nova, visatte henne i pulkan och drog henne hela vägen, så lite turvar de ju med all snö, dessutom hade nova massa roligt,
Efter så lekte vi med hundarna både hemma och ute sen blev de fika på ¨gården, äpple bitar och digestive kex yam yam tyckte nova, vi andra höll oss till kaffet som värmde gott.

Nova var otrolikt hjälpsam med adrian, Adrian fick en gåstol i tidig julklapp och satt fint i den och lekte med nova på andra sidan, hon klappade honom, rättade till armarna på hans body så han skulle kunna känna sakerna på gåstolen osv, så söta.
Sen satte sig nova medadrian i soffan, tog på dom filten och där satt dom och kollade på tv, Otroligt gulliga =)

En super mysig dag
Några bilder från dagen

 Lekeri sängen

 Mys kusinerna

 Vilken rolig stol

 Flyga flygplan innan pappa skulle iväg till fotbollen


Puss
///mamma muuu


Mysdagarna

Drutten e nu 3 månaderoch 10 dagar, oj stora pojken.
Var på BVC förra veckan och han väger nu 7,1 kg, tjoockiiiis.
Han sover inte om dagarna  mer än 20 min, annars e han vaken och med heladagarna,blivit stark i nacke och håller huvidet stadigare för var dag, så mycke som händer med honom varje dag, allt går så fort, även om man föralltid vill han ska vara lilleman så går tiden otroligt fort och de e så skönt att vara hemma och vara med under hela färden.
Mamma frågade mig, jane vad gjorde du innnan du fick Adrian......... hmm jaa va gjorde man innan. ( inget vettigt i alla fall)

Vi har julpyntat här hemma, jag och adrian dvs, ja han hjälpte ju till genom tt skrika o då blev allt klart mycke fortare för ja stressade =)Min mormor  dvs adrians gammel mormor var oxå här och hjälpte till,hon har verkligen öga för var man ska ställa saker o ting, dess utom behövde ja hjälp med gardinerna, dukarna har jag sytt själv och jag måste ju påpeka att jag blev väldigt impad av mig själv, Bakat lussekatter har jamed gjort tilsammans med voyvoy, måste ju bara undra hur fan människor kan tycka såna e goda, smackar ush och pii, och nä de va inte för ja hade bakat dom =)
Blir väl pepparkakor i ugnen en annan dag, inte för att de e någon hitt heller men kul o baka.

Min älskade bror ska få en son, eller nja inte han, rebecka ska ju föda honom så klart =) känns så härligt att få veta vad de blev så mankan handlao börja packa ihopa saker som drutten inte kan ha, och massa som han aldrig han använda alls, dumma jag köpte massa i storlek 50 och han hade 56 när han kom =)
Får se va drutten och bönan kommer hitta på för dumheter när dom blir större, men så roligt med en pojk kussinis i nästan samma ålder. längtar.

Julklapparna till julspelet handlade vi i helgen, vet inte vadsom hänt men tappade verkligen  aptitenpå att handla, ( aldrig hänt förr) men de kändes inte som de brukar, julen firar visom vanligt hos mamma, brossano hans familj ja o min familj =) låter härligt att säga, mormor , mammas bror, bubblan och hennes kompis kevin och självklart mamma själv om ni inte förstod de.
Härligt allt kommer bli, längtar till julafton så ja kan spela av brossan hans klappar.

Nu e de dax för bingen, menförst lite bilder för dentidensom gått sedan sisst.

 Dutten i jultomte pjamasen från moster

 Håret Vs Plattång

 Efter badet, mjölkmustach

 Grabben sitter =)

 Mys o liggabara gumpen i mammas säng.

Nu blir de bingen
PUss haii
//mamma muu


Underbaraste

 En mysig morgon.

Fotboll på tv med pappa

 En underbar nakenfis

En chockad drutt

En fin bild från moster på sötaste killen.


Ibland säger bilder mer än ord, hoppas ni gillar dom lika mycke som vi gör.

Nu e de mjölkedaxx
Puss haii
//Mamma muu


RSS 2.0