Rubrik!!!

Dagarna går så fort tiden bara springeriväg och de känns som om det inte finns tillräckligt med timmar på dygnet för att få allt gjort.

Jag har blivit lyckligt lottad med en son som sover hela nätterna dock e han vaken nästan hela dagarna =) även om vi har roligt och är ute mycke så finns de ju tyvärr mer att göra i hemmet nu än innan, sakerna man plockar fram plockas int elika fort undan och disken diskar inte sig själv, hundarna fäller i vanlig ordning och damsugningen tar ju sin tid, dock så finner drutten och jag alltid saker att fylla dagarna med,

Den tidslagda promenaden 7 dagar i veckan har gått från 5 km till 1 mil och de kan vi inte skjuta upp tycker drutten och jag håller helt och hållet med, måste ju bli fitt för figuren inför julen, eller i alla fall lite. viktminskningen hiislls är 27 kg och inte fy skampå lite mer än två månader men inte tillräkligt anser vi.

Hundarna vart då inte så roliga att ha med på promenaden idag, malte slet av kopplet och stack,  nala och disel tycke de var kul me malte som kutade runt som en tok, och ingen av dom var sammarbetsvilliga utan drog runt och försökte slita sig dom med, efter maltes tur ute i parken, en sväng på gatorna blev han trött men vägrade komma trots allt kallande, ett äldre par me två hundar försökte locka med honom men ikke, 40 minuter senare fick jag tag på honom, GHAAAAAAAAAAAAAAA ja höll på att bli knäpp men tur så slutade de lyclkligt.

Druttenhar börjat svara med att lee tillbaka om man skattar eller ler mot honom, så otroligt underbart att se honom le i gensvar.
Roliga ramsor och sånger tycker han om och de bästa e ju att ligga naken fis och få pussar o kill på magen =)
Att kissa på mamma e dock en större favorit =)

Dagarna e som sagt fulla av hemtrevliga saker att göra och sköna promenader, lördagenblir de oftast storstädning på kvällen och söndagen brukar vi vara hos adnans föräldrar och äta middag som vanligt.

Har lite bekymmer om viket försäkringsbolag jag ska välja till barnförsäkringen, har möte me skandia den 24, får höra hur dom verkar, annars e de trygg hansa och länsförsäkringar, well well får se.

Här kommer lite bilder










Mamma och drutten posar

 Mina Hunks, stiliga grabbar!!

 Mamma Pappa Pussas

 posing

 Mamma Pappa Barn

 

Puss Haii //
Mamma Muuu

Min Älskling Redan 2 Månader.

Idag e min drutt 2 månader gammal, så fort tide går, samtidigt känns de som om han allid funnits här, som om livet innan han inte existerat.
Han fick självklart present, lite fusk blev de för han fick den igår.
En nalle som sitter fast med ett rep i en balong som man drar i så spelar den musik, som man kan ha i sängen eller vagnen, han verkar i alla fall gilla den.

Vi var på BVC idag,första läkarkontrollen, allt var bra fick höra an var ett prakt exemplar =)

Vikt Idag 6265 gram
Längd         61 cm

Liten tulle lulle =)

Nu ska vi mysa och ha en trevlig kväll med pojken.
Men bjuder självklart på lite nya bilder










RSS 2.0