Äntligen V 37 fulla veckor

Nu kan man känna sig lite lugnare, 37 fulla veckor är gågna och de känns så bra.
För att klaga lite ( vilket jag får ) så känner jag mig som britta 98 år.
Jag e förkyld, o har hostat sönder ett revben, istället för att bli bättre så blir de sämre så idag har ja bokat tid på vd, foglossningen har gjort att ja har något fruktansvärt ont i höger höft o vare sig jag sitter, ligger eller går gör sjukt ont, huvudverken e brutal o släpper inte med tabletter o att bocka sig fram e katastrof =( vad mer jo allt på mig har blivit större, utom blåsan som sagt, var 2 till var 3 de timme e ja uppe var natt vilket resulterar i dåligt humör och trötthet =(
hmmm de va nog allt o klaga över... tack för du lyssna =P

sen så finns de ju så mycke bra med, snart har vi ju vårt älskade pojke nummer två hos oss.
dess utom så finns de stunder mellan adrians trots då han e så underbar o man inte kan göra annat än le o tänka att ... vi har verkligen gjort honom... vi e hans föräldrar o de kan även nu efter snart 3 år vara så svårt att förstå att han e vår son.
Han utvecklas såååååå fort, var dag så kommer de nya saker man inte viste fanns hos honom än, vilket leder till att man måste passa sig =P han e som en svamp hahahah vilket o andra sidan e väldigt roligt.

Vi har ändrat eller rättare sagt jag har ändrat lite ang förlossningsplanerna, hela tiden sagt att de blir lund denna gången med, men efter övervägande så blir det lund som 3:e val.
1 blir ystad, 2 blir malmö och 3 som sagt lund. många frågar varför då vi hade ju en bra erfarenhet där ifrån med adrian... men vi har ju inget att gämföra med ??? klart saker kan bli sämre på annat ställe man de hade kunnat va sämre i lund denna fl med.. så av anledning att testa o ha något att gämföra med så blir de så =)
Sen står de ju i tidningar o sägs på radio att de kommer va svååårt att få plats i malmö o lund under juli... men men annars får ja föda hemma =) ( eller inte =P  )

Nu blir de dagis lämning om en stund, bara denna veckan kvar sen går lillebus på semeser, får se hur han kommer trivas att va hemma nästan 9 veckor.. hoppas vi kommer kunna hitta på massa roligt under semestern.

Ha de se le gutt



RSS 2.0