Sedan Senast

Inte så jätte myke som hänt sedan sisst, har handlat en del, bla bilbarnstol, ytterligare en babysitter och alla små prudukter som tvättlappar, våtservetter, oljor, puder, salvor, napar en nappflaska för lite senare och massa mer,

Fick en bil av adnans föräldrar, en Ford Galaxy, en 7 sitts, silver metalic 06:a.
Skönt att slippa tänka på vilken bil man ska köra längre, Tack Isa och Kadrie.

Passar nova några dagar med mamma ute i k'ävlinge, långa promenader i en skön sol, dock lite för varm i mellan åt, men varför klaga.

Fått Pedikyr och fotmassage Nice som fan nu e fossingarna som man inte själv når ordentligt fina igen.

Varit på svedala marknad med mamma , mormor, och älsklingen, jätte trevligt o skönt i värmen och massa goda jordgubbar köpte vi med, På vägen hem vart vi in om på babyringen och handlade bilsätes skydd där barnstolen ska stå, vill ju inte få hål i mina nya säten =)

Älsklingen har slrivit på anställningspappren, så skönt o veta att framtiden e lite tryggare nu än för några veckor sedan och att han trivs bra,
Han har varit på två kurser och fått fint diplom, så stålt älsk,
dessutom så har han int elämge bara hand om verskan utan även nybilsförsäljningen, Du e bäst älskling.

Min mage växer, och jag lika så, i morgon e de dax för BM besök igen och se om han fortfanade ligger rätt och hur stor han blivit, snart e de dax för sista ul med, den 16/7 och de ska bli så kul så.

Mina små håriga barn blir bättre och bättre, så glad över att vi tog disel, han e verkligen speciell och passar in här så bra, nala lyssnar när hon vill som vanligt, men lite värre nu dock, tror de  dax för löpet, dock mycke bättre i koppel, malte e ju och kommer alltid förbli gulle ponken men ghaaaaaaaaa vilka lungor grabben har, han ska vara glad att man inte tillåter att operera bort stämbanden på hundar i sverige heheheh.

Nu ska vi ut me doggarna , skönt väder ute och alla hundarna är ny duschade, (tur inte vi båda e gravida då hade vi fått ha väldans skitta vovvar)
man mnärler nu hur tungt vissa saker börjar bli, men ack så kul endå, fortfarande pigg och rörlig, springer runt och har stor ork fortfánde vilket jag e glad för, har hört de ska underlätta vid förlosssning =) nu e de knappt 9 veckor kvar =) tiden går fort.

I morrn blir de rösjöbadet med mamma o nova efter jag varit hos bm o sen bytat storlek på ett par brallor på HM trianglen, (fel storlek)

Men nu e de dax att dra ut, haaj haaaaaj, ja dom e farliga dom =P

 
Graviditets vecka 31


Kärlek




BM idag

Idag har jag varit och gjort glyokostest hos barnmorskan för att upptecka ev graviditetsdiabetes, kolla järnbrist blodverde osv, Allt såg bra ut så de vart jätte skönt att få de gjort =)
Slipper gärna dock dricka den där sockerblandningen igen, fy fan den vände sig i magen och ville stanna i min mage lika gärna som ja ville i väntrumet i två timmar =)
Men sjävklart värt de när de väl vart över.
Tror att de andra två kvinnorna som var där ska gå på samma föräldrargrupp som vi ska på i början av juli.
Lite spännande ska de bli.

Efter Bm gick jag och mamma hem till min mormor och åt frukost, skulle promenerat där ifrån med och hem men mina skor tillät inte de, dock så han vi inte hem o in genom dörren föär ett snabbt toa besök innan det var dax att gå till nordea, netto och babyproffsen =) Så de har blivit långa promenader idag. tur me de fina vädret.

Brossan ringde o fråga om ja skulle me och Flyta på Aq va kul =) ja förklarade snabbt att de vart bättre jag stannade hemma och skonade de stackarna på badet, man vet dock inte om barnen hade haft ball när dok hade trott jag var en stor uppblåsbar säl eller nåt =) hehehe problemet på badet var att vattnet var lågt sa brossan och behövde min hjälp, hehe ja jo men visst tack brossan heheheheh.

kl va mycke nrä ja väl kom hem, kvart över 4 och de va dax för en promenad me doggsen glada över lite rastning i hundgården och hem o provsmaka från kylen, yam yam.
Idag blir de såna små kokta potatisar (sommarpotatis) med köttbullar, prinskorv, gräddfil med gräslök och hembakat bröd till middag hoppas de blir lika gått som mina smaklökar föreställer sig de =) 

Nä nu får ja sätta fart så min älskling får lite mat i magen efter jobb
 

Graviditetsvecka 28

 Graviditetsvecka 28

I vecka 28 är medelkroppslängden 38 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1200 gr. Huvudets omkrets är 27 cm.
Håret på huvudet har vuxit och barnet har fått ögonbryn och ögonfransar. Barnet öppnar och sluter ögonen. Forskning har visat att om man lyser med en stark lampa på mammans mage så rör sig barnet mot eller bort från ljuset. 

En del fixerar sig redan.



Nu Börjar Det Bli Färdigt Här Hemma

Efter oändligt många timmar på Ikea, babyringen, baby proffsen och baby land så börjar de lika något.
Än så länge har kostnaden hamnat på 23 tusen och ännu inte klara, har räknat ca 10 till. men klart värt det.

De vi saknar till Drutten nu är Barnstol, sweetpeace, skötbord till duschen, och alla små saker som behövs för hygien.

De känns skönt att veta att man kommit en bit på vägen, allt har tagit en jävla tid och de e skönt att veta att de värsta e färdigt, NU tänker ja sluta bära byrås, sluta montera upp jobbiga möbler me felaktiga ritningar, nu ska ja va gravid och bara sitta o titta på HAHA eller inte men nästan.

De e otroligt hur mycke mindra de krävs för att man ska känna sig trött, även om ja springer runder, möblerar handlar på ta självlagret och kan bära en del så märker man stor skillnad då man inte bara bär den bördan utan även övervikten. =) ska bli skönt NÄR/Om man kommer i sin egen lilla storlek . annars får ja völ förbli en knubbis hehe.

FÖr er som vet hur här såg ut från början lägger in lite bilder på hur vi har gjort för att spara plats för oss drutten och våra redan tre barn.

 Bild tagen mot baklongen, för att ha mycke plats med förvaring.

 Bild tagen från balkongen, fortfarande förvaring.

 Mot förvaringen, älsk spelar liten stund, Plats där skärm kan förvaras då den inte används mer än för spel.

 Druttens lilla hörna med skötbord, Vagn och sängen.

 Lite förvaring till drutten, skötbordslådorna + 8 Lådor till, mycke små kläder behöver stor plats.


Så här långt har vi kommit än så länge. Mer kommer sen.

RSS 2.0