Jävla Telefonkö

Då sitte rman och väntar på försäkringskassans jävla telefonkö för andra gången idag, jag e nu 218 i kön. detta suger

well well uppdatering,
Lördagen var vi hos älsklingens syskon och åt middag och hade trevligt, söndagen åkte vi allihopa till Ullared, det var massa trevligt och vi handlade ytterligare en massa saker till bebis, ghaaaaa  får inte plats med allt.

Måndagen var lugn, hände inte så mycke mer än att ja städe och tvättade till en bebis som ännu inte kommit, de blev 8 maskiner till honom.

Idag tisdag tvättar ja till oss större, alltid lika roligt.

Jag vart hos BM idag, alla prover o mätningar osv var bra men mitt järn hade sjunkit så nu vart ja tvungen att äta några piller. men men vad gör de, förutom förstoppning heheh kuuul, de blir att äta lös mat så slipper man kanske de,
Adrian hade i alla fall fixerat sig , fastnat med huvudet, kan vara de trycket ja känt. skönt att veta att han börjat göra sig redo =)

just u är vi 109 handläggare som jobbar för att hjälpa dig, du har plats 148 i kön..KUUUUUL

 mina syskon och deras sespektive e i Bulgarien, så fusk, längtar efter dom allihopa. hoppas dom skickar kort, brossan brukar skicka nåt pervo kort me massa flick rumpor på. hmm kanske misstar han sig, de e ju lill syrans som spelar för flicklaget  =) inte jag. men men då blir i alla fall adnan glad =)

nu ska ja hämta mina jordgubbar, sitta kvar i FK kö och hoppas på att dom vet hur ja ska göra.
Shillevippen

Vilken nice söndag

idag var vi hos  adnans systrar för att umgås lite, nese och hennes dotter erzana var oxå där, tyvärr mötte vi bara ali hastigt när han skulle köra till jobb,

Vi hade hundarna med oss och dom älskar verkligen all uppmärksamhet från hela familjen.
Ja o adnan hade bakat kladdkaka som vi tagit med,och handlat jordgubbar och gräddglass, de var en mummsig lunch,.
Nese lagade världens godaste cufte idag (pannbiffar) får inte glömma fråga om receptet då mina inte blir alls likagoda.

Efter maten snackadevi lite och sen åkte nese o erzana hem, hehe nermin och nesrin adnan och jag spelade skitgubbe och finns i sjön, OCH ADNAN FUSKADE SÅ IN I HELVETE O GÖMDE KORT UNDER MATTAN heheheheh lita aldrig på män=)

tack allihopa för ytterligare en trevlig  dag.

Well nue de vecka 34 ghaaaaaaaaa snart e de förlossning, eller som adnan säger, dagen då ja blir köttfärs mellan benen,
fan va han e trevlig egentligen, underbar  =)

Nu ska vi kolla på en film o få reda på allt om förlossning, hehe
haj haj
ja dom e farliga dom =P

Veckans bild nyligen tagen. vecka 34
börjar få lite mer små bristningar, men vad ska man göra.
som sagt så länge du e snälll när du kommer ut drutten =)
+ de an alltid vara värre


sista ultraljudet.

Igår vart ja hos Bm för rutin koll, allt kändes bra och prover o mått och allt var kanon.

Idag var ja hos cura kliniken och gjorde sista ultraljudet, så roligt,
hon startade maskinen och han knappt vrida den fråns de kom, meeen ojjjj lilla gubben, har du punk frisyr ,
HAHAHAH så ball han har mohawk frissa. seg jätte ball ut på tv´n fik bilder o ska be adnan se om han kan fota in dom så de ser bra ut.

Vikten han låg på idag var 2366 kg så de va som en normal medel svensson sa tanten på ul, lättroad som jag e började ja skratta o sa shiit hans farsa e ju turk. heheheh hon skratta o sa, jaja medel turk då =)
En riktigt trevlig utlraljuds tanta  var de, synd ja inte haft henne hela tiden, dock ingen fel på den förra men hon här vart dö trevlig.

nu börjar ja verkligen sakna den lilla drutten men snart så kommer han.
Längtar


Man bara växer och växer

otroligt hur man bara fortsätter växa och växa hehe.
Nu e man inne i vecka 33 och inte långt alls kvar till BF, trots den korta tiden ja har kvar sägs de att han ska komma tidigare =) vi får väl se, mig spelar de ingen roll så länge han e frisk.

I morgon e de ytterligare ett återbesök hos BM kl 10 för att mäta magen kolla blodtryck osv
Och på torsdag så e de dax för sista ultraljudet =) ska bli så kul, undrar om man kan få inspelat på skiva på de stället vissa ställen illåter ju de. ska nog ringa dom och fråga man kan ju alltid hoppas, tyvärr så kan inte adnan följa med, men min alltid trogna mamma följer med och de gör mig glad.

ut i värmen allihopa nu som inte hellre sitter i skuggan som jag =)

 ny bild V 33

Från Sängen

Mouhaha ja då ligger man i sängen med sin nya MINI BÄRBARA PC i färgen ROSA som ja fick av min ÄLSK =)
han har hållt på med den hela helgen , lagt in alla program, bilder,, filmer allt som ja velat ha, den har inbyggd webcam =) skiit coolt hihi.
Idag satt vi på gården och kollade på film medans hundarna sprang o lekte, sen grillade vi. morgonen bestod av att städa sen raka o tvätta doggarna =) nu e pojkarna fina, dess utom så e deras sängar tvättade, alla våra kläder med o så sköööööönt att bara tade lugnt efter de.

älsk ligger här brevid mig o försöker sova medans ja skriver hehehe klick klick klickklick hihihihih.

I torsdags vart ja in på sjukan då ja fick så ont magen o inte kunde stå o när ja ringde förlossningen bad dom mig komma in direkt, vi åkte dit o dom kopplade mig till sån maskin´för att kolla bebis, fick sen höra att han mådde så bra han kunde o att allt med honom var bra.
Dom viste inte trots prover vad som hade hänt men de gick i alla fall över tills dagen efter.
Ena barnmorskan ja träffade vart så dum i huvvet att ja sa att OM hon kommer i närheten av mig när ja ska föda ska ja personligen kasta ut henne, hon vart riktigt vrickad.
hon sa saker som,,,

BM- så jane hur har annars din graviditet varit då??
JANE- Jo kanon inga kräkningar illamående heller, allt har varit perfekt.
BM- men hur visste du då att du var gravid
JANE- graviditets test
BM- jaha så din mens uteblev
JANE- ja och då vi försökte bli gravida så hade vi test då de va planerat.
BM- vadå planerat
ADNAN- AMEN de va meningen hon skulle bli på tjocken.

heheheh

BM- de e så här att skaffa barn är något magiskt de e ett mirakel du har där i din mage, och täbnk att livmodern som e så tunn kan hålla ett helt barn me så stor vikt, men de e så jane att de kan känas när livmodern arbetar, de kallas sammandragning och de har du vart 20 min och även om folk säger att när domfödde så kändes de som om dom skulle dö så e de inte så, visst de känns lite o de säger ja inte för att skrämma dig, men de känns lite och ja har själv gått egenom de och man över lever
JANE-ja jag förstår, men de som fick mig att komma hit var ingen sammandragning, jag har högsmärtgränsnär dekommer till att ha ont i magen, men detta var obeskrivligt och höll på i ca en halvtimme ja föll pladask, kunde inte stå och de under tiden ja lagade mat, inget anstr'nagde precis, som sagt
BM- nä men jane, så här e de, man har inte haft riktigt ont fråns man har varit sjuk och sjuk de blir man först när man kommer upp i 50 års åldern, då får man även glasögon och ...
JANE- (sur) jag e 25 och jag har glasögon
ADNAN- utan att detta nu skenar iväg, vad var de som händer, varför fick hon så ont??
MB- (konstig blick) öhh ja de vet ja ju inte, en läkare får komma in.

hahahahahhahahah
som sagt STAY AWAY FROM MY FÖRLOSSNING

men men allt gick annars bra och adrian mår bra, och det är absolut huvudsaken.
Nu e de tv o mys dax för mig,

Min sexiga data.
tack älsk för min fina fredags present
Älskar dig


Vilken Skön Helg

Så nice vilken skön helg älsk jag o doggsen har haft, och fy fan va skönt de varit o slippa alla som i vanliga fall e med,
Nu var de bara vi och de var väl behövligt.
Lördagen startade lite trögt men väl nere vid becken kunde man inte låta bli att vika sig av garv när alsklingen nästan försvann när han klev I becken för att komma över på andra sidan, han höll då dock inte minen heller när ja stor som ett hus tappade skon och höll på att ramla i den =)

Vi njöt  i solen o hundarna badade och tuggade pinnar i omgångar tills vi kom på att om vi sticker nu hinner vi precis iväg för att handla solstolar o parasol tills söndagen.
Så efter bara ett par timmar åkte vi hem o lämna hundarna och stack iväg för att handla.

Biltema woho klart dom har, nej ikke dom va slut, de va dom även på rusta, harald nyborg och ÖB mouhahahha Men INTE på City Gross, de stället har ta mig fan allt o de e nice =)  passade på att handla massa annat oxå att ha hemma,

Söndagen vaknade vi av alarmet, woho upp o hoppa nu ska vi iväg o sola o ha de nice, hahahahah ELLER INTE de va molniigt =( ingen sol, o de skulle regna på eftermiddagen,

De finns inget gårligt väder, vara dåliga kläder, dessutom ville vi sitta i våra stolar me vårt parasol =) så vi packade kylboxen, tog en gångsgrillen, hundarna o stack =)
 Vi var ensamma ute me parasoll o solstolar men vem fan bryr sig, vi hade as trevligt, hihi snutte somnade o solstolen och låg o snarkade och jag satt o stormös.
Hundarna hade de perfekt o när de var dax att åka hem slocknade alla i bilen,.

tack snutte för en underbar helg, 








Massa Mys


Värme Slag

Denna värmen är olidlig, skulle kunna döda för en pool, eller till o med stranden, men ja har inte handlat bikini ( som om ja hade visat mig i den endå) och dess utom var de mycke att göra här hemma idag, mouhahha men ack ack, jane har haft på sig klännning =P visserligen en helteckande hel lång utan axelband, men de e dock en klänning =)

Stackars mina vovvar, dom bara flåsar o flåsar, trötta e dom och bara ligger typ,  snart vovvisarna bara några få dagar kvar sen kan vi åka voffe badet o saxtorps sjöar så ni kan springa o bara o leka o mysa.

allt var bra hos BM här om dagen, hehe trots min brutala viktupgång tyckte hon jag hade gått upp bra så hon tog tillhänsyn att jag slutat röka, börjat äta alla mål om dagen som man bör frukt, och så la jag till en bit lawlaw =) dock hellre de än en cigg.
Har btw fått en liten bristning för några veckor sedan, en väldigt liten än men ja hoppas ja slipper mer, dock knappast troligt då de verkliga problemen brukar komma efter vecka 35. men men får väl tänka att varje bristning representerar något underbart, dvs lilla drutten, en helt okej byteshandel =)
Nej vikten blir något ja får tampas med sen.

Just nu e de värmen, ghaaaaaaaaa, längtar ju inte tills om en halvtimme då ja ska starta ugnen heheheh fy fan.

Skulle berhöva resept på goda sommar rätter då ja inte e nån grillmästare och  säkert skulle bränna ner kirseberg om ja hade försökt överaska alsk me grillat en dag då han jobba.
Nej grillningen får älsklingen ta hand om, varför ska jag göra de när han redan gör de så bäst.

Well vi hoppas på ullared i slutet av månaden, hade varit så kul, dock har ja drömt att mitt vatten går på ullared, så adnan köpte nya byxor till mig då mina blev äckliga, trodde ja hade kissat på mig och skömdes, så vi körde hem hahah well ja jo drömmar e roliga dom.
Vissa e roliga, dom vill man gärna forstsätta drömma färdigt på, tex när man vaknat o behöver kissa o kommer ihåg vad man drömt, o de vart en rolig drömm så vill man drömma forstsättningen liksom =)

Nu ska ja laga mat till älsk, så vi får äta lite fort idag, sen ska vi iväg o säga hejdå till hans föräldrar som åker till makedonien o sen turkiet , fubbisar, förhoppningsvis e de vår tur nästa sommar =)
Kommer tillbaka i augusti, hihi hoppas dom hinner hem innan drutten kommer fram.

Detta ska jag få höra när jag ligger och föder tyckte mamma, GENA VA HAR DU MELLAN BENA??? SNUTTEN DRUTTEN.
( hihi roligt som fan , älska när ja va liten, drutten och Gena)

Min drutt ligger här och myser ett tag till


RSS 2.0